Uiteraard draagt ook Harms & Bakx  bij aan de oproep van de overheid om fysieke contacten tussen medewerkers en klanten zo veel mogelijk te voorkomen.

Wij hebben daarom de volgende maatregelen genomen:
- Wij werken zoveel mogelijk vanuit huis waardoor ons kantoor bijna altijd gesloten is;
- Waar mogelijk proberen wij contacten met onze relaties per mail, telefoon of videobellen uit te voeren.

Wat houd dit in als ik een huis gekocht heb en een hypotheek wil afsluiten? 

Onze processen zijn zo ingericht dat het volledige traject afgelegd kan worden zonder dat er fysiek contact nodig is. We geven hypotheekadvies op afstand middels videobellen of telenisch contact. Stukken kunnen geupload worden in onze veilige online omgeving en kunnen stukken ondertekend worden middels een digitale handtekening.  

In veel gevallen kan zelfs de waardebepaling van de woning gedaan worden middels de WOZ-waarde of een calcasa rapport. Is dit niet voldoende dan zal er een taxateur langs moeten komen. Deze houdt zicht natuurlijk aan de regels betreffende het afstand houden. 

Dan rest nog het tekenen bij de notaris. Ook de notaris zal alle mogelijke maatregelen treffen om  een eventuele kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. 

Ben je geinterresseerd in een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek? Plan dan een afspraak in  via onze website op een tijdstip dat jou uitkomt. Een afspraak in de avond of in het weekend is geen enkel probleem:

Afspraak plannen

Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in met een van onze adviseurs.