Pechhulpverzekering

Een pechhulp verzekering sluit u als particulier af voor uw auto. U kunt aanspraak maken op uw pechhulp verzekering wanneer uw auto te kampen heeft met pech. Er zit echter grote diversiteit in de hulp die verschillende aanbieders verlenen. In sommige gevallen wordt u met pech langs de weg ter plekke geholpen, maar er is ook een mogelijkheid dat uw auto naar de garage vervoerd wordt om daar gerepareerd te worden. Uiteraard wordt er dan wel voor vervangend vervoer gezorgd. De kosten zullen hierdoor lager zijn.

Voor pechhulp heeft u diverse opties. Na aanschaf van een auto heeft uw auto in het begin nog garantie en dan heeft u nog geen pechhulp verzekering nodig. Wanneer deze termijn verstreken is kunt u wel een pechhulp verzekering afsluiten, om niet voor onaangename verrassingen komen te staan langs de weg. Bij de keuze van een pechhulp aanbieder doet u er verstandig aan om pechhulp af te sluiten bij een automerk. Deze mogelijkheid is niet bij veel mensen bekend, maar zorgt er wel voor dat uw auto bij een garage komt met hulpverleners die verstand hebben van een bepaald automerk.

In Nederland zijn enkele van de bekendste aanbieders van pechhulp de ANWB, Route Mobil en BOVAG. Naast dat er diverse aanbieders zijn van pechhulp verzekeringen zijn er ook diverse extra diensten die u kunt afsluiten bij de verzekering. Enkele voorbeelden hiervan zijn hulp bij pech in de woonplaats, hulp bij pech in binnen- en buitenland, recht op vervangend vervoer en het meeverzekeren van een caravan of aanhangwagen. 

Premie berekenen

Over ons

Harms & Bakx is jouw onafhankelijke hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur gevestigd in Apeldoorn en Kampen. Voor onafhankelijk hypotheekadvies, verzekeringsadvies en financieel advies zijn wij de juiste keuze. Harms & Bakx is een innovatief bedrijf die gebruik maken van slimme technieken, hierdoor automatiseren wij alle tijdrovende administratieve taken en kunnen we ons volledig richten op onze klanten.

Persoonlijke benadering en digitaal
Bij Harms & Bakx staan onze klanten voorop, dit merk je in al onze communicatie. Wij stemmen de communicatie op jouw voorkeur af. Appen, Facebook Messenger, alles is mogelijk. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen of langs komen bij ons op Kantoor aan de Eglantier 404 in Apeldoorn of een afspraak maken voor in Kampen.

Contact opnemen
Plan rechtstreeks een hypotheekadviesgesprek in onze agenda.

Binnen 1 minuut geregeld! Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Kosten worden pas in rekening gebracht wanneer dit schriftelijk in een overeenkomst wordt vastgelegd.

Klik hier en plan rechtstreeks een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek in onze agenda.