Werken bij Harms & Bakx

Bij Harms & Bakx staan we bekend om ons hoogwaardige, onafhankelijke hypotheek- en verzekeringsadvies. Onze focus ligt op klanttevredenheid en innovatie, waardoor we ons onderscheiden in de financiële sector. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals die ons team willen versterken en bijdragen aan onze missie om de beste service aan onze klanten te bieden.

Waarom kiezen voor een carrière bij Harms & Bakx?

  • Innovatie en Groei: We zijn een vooruitstrevend bedrijf dat de nieuwste technologieën inzet om onze klanten optimaal te bedienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te ontwikkelen en mee te groeien met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector.
  • Persoonlijke Aandacht: Ons kleine en hechte team zorgt voor een persoonlijke benadering, zowel richting klanten als collega's. Bij Harms & Bakx ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van het team.
  • Flexibiliteit: Wij begrijpen dat werk-privé balans essentieel is. Daarom bieden wij flexibele werktijden en mogelijkheden om thuis te werken.
  • Professionele Ontwikkeling: Wij investeren in jouw toekomst met trainingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Hieronder vind je de openstaande vacatures bij Harms & Bakx. Klik op de links voor meer informatie en om te solliciteren.

Staat de vacature er niet bij? Wij staan altijd open voor open sollicitaties.

Interesse?

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team? Bekijk de vacatures en solliciteer direct! Voor vragen kun je contact opnemen via sollicitatie@harmsbakx.nl of bel ons op 055-3030629.

Locaties

Apeldoorn: De Eglantier 404, 7329 DC Apeldoorn

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een succesvolle toekomst bij Harms & Bakx!