Doorlopende reisverzekering

Wanneer u op reis gaat doet u er verstandig aan om een reisverzekering af te sluiten. Met een reisverzekering wordt de schade gedekt die u oploopt tijdens de reis. Bij het afsluiten van een dergelijke verzekering heeft u de keuze uit een kortlopende en een doorlopende reisverzekering. Een kortlopende reisverzekering is, zoals de naam al zegt, een verzekering voor een reis van korte duur. De periode hiervoor kunt u zelf bepalen, maar bij een periode van langer dan drie weken bent u vaak al voordeliger uit om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Het is dan ook raadzaam om de premies te vergelijken van de betreffende verzekeringen. De doorlopende reisverzekering is het gehele jaar geldig. Elke keer dat de verzekerde in het buitenland komt voor een reis dan is de dekking automatisch van kracht.

Bij de reisverzekering kunt u zelf het dekkingsgebied bepalen. Hierbij heeft u bij een doorlopende reisverzekering keuze uit dekkingsgebied Europa of Wereld. Naast het gekozen gebied heeft u nog diverse opties die u extra kunt meenemen in de verzekering. Per extra optie wordt de premie logischerwijs hoger. De meest voorkomende uitbreiding op de doorlopende reisverzekering is de bagage. Hierbij wordt elke manier van schade aan de bagage gedekt. Daarnaast kunt u ook extra kosten en geneeskundige kosten laten meeverzekeren. Met deze dekkingen worden de extra kosten die gemaakt worden bij ziekte, ongeval of overlijden gedekt. Ook kunt u bijzondere sporten meeverzekeren, omdat het materiaal hiervoor vaak erg kostbaar is. Dit valt dan niet binnen de gewone dekking. Verder kunt u geld, hulp voor automobielen en ongevallen meeverzekeren en tot slot nog rechtsbijstand voor juridisch advies wanneer dat nodig blijkt te zijn.

Premie berekenen

Over ons

Harms & Bakx is jouw onafhankelijke hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur gevestigd in Apeldoorn en Kampen. Voor onafhankelijk hypotheekadvies, verzekeringsadvies en financieel advies zijn wij de juiste keuze. Harms & Bakx is een innovatief bedrijf die gebruik maken van slimme technieken, hierdoor automatiseren wij alle tijdrovende administratieve taken en kunnen we ons volledig richten op onze klanten.

Persoonlijke benadering en digitaal
Bij Harms & Bakx staan onze klanten voorop, dit merk je in al onze communicatie. Wij stemmen de communicatie op jouw voorkeur af. Appen, Facebook Messenger, alles is mogelijk. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen of langs komen bij ons op Kantoor aan de Eglantier 404 in Apeldoorn of een afspraak maken voor in Kampen.

Contact opnemen
Plan rechtstreeks een hypotheekadviesgesprek in onze agenda.

Binnen 1 minuut geregeld! Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Kosten worden pas in rekening gebracht wanneer dit schriftelijk in een overeenkomst wordt vastgelegd.

Klik hier en plan rechtstreeks een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek in onze agenda.