Verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering Particulier

Met een particuliere aansprakelijkheidsverzekering (AVP) bent u gedekt tegen het risico van aansprakelijkheid. Deze verzekering is volgens de wet niet verplicht, maar toch doet u er verstandig aan om een dergelijke verzekering af te sluiten, aangezien een ongeluk in een klein hoekje zit. 

Lees meer over een aansprakelijkheidsverzekering

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering is men gedekt tegen de schade die aan de inboedel veroorzaakt kan worden. Onder de inboedel vallen alle roerende zaken die zich in de woning bevinden. Voor elk individu die op zichzelf woont is het aan te raden een dergelijke verzekering af te sluiten. 

Lees meer over een inboedel­verzekering

Brommer- / Scooterverzekering

In Nederland zijn zowel een brommer- als een scooterverzekering verplicht om af te sluiten. Het gaat hier, net als bij een autoverzekering, om de WA-dekking.

Lees meer over een brommer/scooterverzekering

Caravanverzekering

Uw caravan kunt u laten verzekeren tegen allerlei vormen van schade. Dit kan zowel de schade zijn die uw caravan kan oplopen, maar ook kan aanrichten. 

Lees meer over een caravanverzekering

Pechhulpverzekering

Een pechhulpverzekering sluit u als particulier af voor uw auto. U kunt aanspraak maken op uw pechhulp verzekering wanneer uw auto te kampen heeft met pech. 

Lees meer over een pechhulpverzekering 

Opstalverzekering

Een opstalverzekering is een verzekering die de schade dekt aan uw woning. Een opstalverzekering wordt vaak verplicht wanneer u een hypotheek afsluit voor de woning.

Lees meer over een opstalverzekering

Autoverzekering

Een autoverzekering is de verzekering die de schade dekt die door de eigen auto aan anderen wordt toegebracht. Ook de schade aan de eigen auto is verzekerd met een autoverzekering. 

Lees meer over een autoverzekering

Motorverzekering

Een motorverzekering is net als bij een auto verplicht in Nederland. De opzet van de motorverzekering is identiek aan die van de autoverzekering. 

Lees meer over een motorverzekering

Rechtsbijstands­verzekering

Als particulier kunt u een rechtsbijstandsverzekering afsluiten. Met rechtsbijstand wordt u als particulier bijgestaan door de verzekeraar op juridisch gebied. 

Lees meer over een rechtsbijstandsverzekering

Gezinsongevallen

Een gezinsongevallenverzekering keert een bedrag uit in het geval dat één van de verzekerden een ongeval overkomt. Het gevolg van dit ongeval dient een ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit of overlijden te zijn. 

Lees meer over een gezinsongevallenverzekering

Doorlopende reisverzekering

Wanneer u op reis gaat doet u er verstandig aan om een reisverzekering af te sluiten. Met een reisverzekering wordt de schade gedekt die u oploopt tijdens de reis.

Lees meer over een doorlopende reisverzekering