Zakelijke verzekeringen

Als bedrijf is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Voor elke ondernemer is er een mogelijkheid om een zakelijke verzekering af te sluiten die past binnen uw sector. Voor een onderneming worden er meerdere verzekeringen aangeboden en deze kunt u zowel los als in pakketvorm af nemen. De prijzen van de pakketten zijn zeer scherp geprijsd, want hiermee krijgt u namelijk korting op de totaalnota. De sectoren waarin u verzekeringen worden aangeboden zijn MKB, horeca, vastgoedbezitters, detailhandel en garages.

Bij het afsluiten van een zakelijke verzekering kunt u zoals gezegd kiezen uit losse verzekeringen, maar ook uit diverse pakketten. Per verzekering heeft u een basisverzekering met de standaarddekking. Naast deze basisverzekering heeft u de mogelijkheid om de zakelijke verzekering uit te breiden met opties. Dit zorgt uiteraard voor een bredere dekking, maar ook voor een hogere premie.  Enkele verzekeringen die aangeboden worden en het meest voorkomen zijn de aansprakelijkheidsverzekering, de bedrijfsgebouwenverzekering, bedrijfsschadeverzekering, de rechtsbijstandsverzekering, de personeelsverzekering en de inventarisverzekering. Deze verzekeringen zijn voor elke ondernemer aan te raden, om niet voor onverwachte risico’s komen te staan met uw bedrijf.

Deze risico’s wilt u ook niet oplopen met het afsluiten van een verzekering. Het is dan ook van belang om goed de voorwaarden van een verzekeraar te lezen, want zo loopt u minder risico met uw bedrijf. Zakelijke verzekeringen zijn voor elk bedrijf belangrijk, maar moeten wel onder goede voorwaarden worden afgesloten. Een mogelijkheid tot een pakket is dan ook een aantrekkelijk voorbeeld voor elk bedrijf, want dit kan een besparing zijn op de totale kosten.

Over ons

Harms & Bakx is jouw onafhankelijke hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur gevestigd in Apeldoorn en Kampen. Voor onafhankelijk hypotheekadvies, verzekeringsadvies en financieel advies zijn wij de juiste keuze. Harms & Bakx is een innovatief bedrijf die gebruik maken van slimme technieken, hierdoor automatiseren wij alle tijdrovende administratieve taken en kunnen we ons volledig richten op onze klanten.

Persoonlijke benadering en digitaal
Bij Harms & Bakx staan onze klanten voorop, dit merk je in al onze communicatie. Wij stemmen de communicatie op jouw voorkeur af. Appen, Facebook Messenger, alles is mogelijk. Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen of langs komen bij ons op Kantoor aan de Eglantier 404 in Apeldoorn of een afspraak maken voor in Kampen.

Contact opnemen
Plan rechtstreeks een hypotheekadviesgesprek in onze agenda.

Binnen 1 minuut geregeld! Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Kosten worden pas in rekening gebracht wanneer dit schriftelijk in een overeenkomst wordt vastgelegd.

Klik hier en plan rechtstreeks een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek in onze agenda.