Per 1 februari zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met de WitteWoning Makelaars Apeldoorn en Kampen. Hierdoor is het vanaf nu mogelijk via Harms&Bakx ook professioneel begeleid te worden bij het aan- en/of verkopen je (droom)huis.

Door deze samenwerking hebben we nu alles onder één dak. Van hypotheken, leningen, verzekeringen tot een aan- of verkoop van uw (doom)huis. Dit alles gaat via korte lijntjes binnen ons kantoor.

Jouw voordeel is dat je voor het volledige aan- en verkooptraject van een woning op hetzelfde vertrouwde adres terecht kan. Kleinschalig en met dezelfde service en openheid die u van ons gewent bent.

Piet de Haan onze makelaar helpt u graag met de aan- of verkoop van uw (droom)huis. Dit alles tegen scherpe gecombineerde tarieven die altijd vooraf met u doorgenomen worden.

Om deze samenwerking kracht bij te zetten hebben we een speciale openingsactie gelanceerd welke geldig is tot en met 1 mei 2021.  Je ontvangt nu gratis aankoopbegeleiding, verzorgt door Piet de Haan van de WitteWoning Makelaars, wanneer je een hypotheek afsluit via Harms&Bakx. Hij helpt je met zoeken van huizen, het bezichtigen van een woning en natuurlijk het biedproces wanneer je een woning zou willen kopen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met beide partijen:

Harms&Bakx: 055-3030629 – info@harmsbakx.nl
WitteWoning Makelaars: 055-2020010 - pietdehaan@wittewoningmakelaars.nl