Vacature: Hypotheekadviseur

Vacature: Hypotheekadviseur

Harms & Bakx, gevestigd in Apeldoorn, is een dynamisch en snel groeiend bedrijf dat zich richt op onafhankelijk hypotheekadvies, verzekeringsadvies en financiële dienstverlening. Bij ons staat de klant centraal en streven we naar duidelijkheid en zekerheid door middel van persoonlijke service en advies op maat. Ons team van enthousiaste professionals zet zich in voor kwaliteit en innovatie, waarbij de tevredenheid en het belang van onze klanten altijd voorop staan.

De functie:

Als Junior/Medior Hypotheekadviseur bij Harms & Bakx speel je een cruciale rol in het volledig ontzorgen van onze klanten tijdens het gehele hypotheekproces. Deze functie is voor een 36-urige werkweek en omvat onder andere:

Wat bieden wij?

Ideale kandidaat:

Interesse?

Ben je enthousiast om je carrière verder te ontwikkelen bij een snel groeiend bedrijf in de financiële dienstverlening? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@harmsbakx.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je spoedig te verwelkomen! Voor meer informatie over ons bedrijf, bezoek onze website: Harms & Bakx.