APELDOORN - Vanavond maakte premier Rutte tijdens een persconferentie bekend dat er een versoepeling plaatsvindt op de maatregelen tegen het Coronavirus. Een van die versoepelingen, die vanaf 11 mei geldt, is dat contactberoepen zoals kappers en schoonheidsspecialisten hun deuren weer mogen openen. Daarom vraagt dit ook van Harms & Bakx om een andere aanpak.

De afgelopen maanden was het kantoor van Harms & Bakx in Apeldoorn vrijwillig gesloten. Op dit momenteel geldt voor de financiële dienstverlening geen wettelijk verplichting om deuren gesloten te houden. Omdat wij onze gezondheid voorop stellen en in een branch werken waar veel digitaal mogelijk is, besloten wij om vrijwillig onze deuren te sluiten. Zo deden we tot voor kort onze afspraken op afstand (via de webcam), lieten we contracten digitaal tekenen en werkte onze medewerkers vanuit huis. Omdat contactberoepen per 11 mei weer aan de slag mogen, heeft Harms & Bakx besloten om de contactberoepen te volgen en op diezelfde datum weer open te gaan.

Hoewel we vanaf komende maandag dus weer open zijn, nemen wij het Coronavirus nog altijd uiterst serieus. Hierdoor nemen wij de nodige maatregelen om hygiëne en anderhalf meter afstand zoveel mogelijk te waarborgen. Op plekken waar anderhalf meter afstand niet mogelijk is hebben wij hygiëneschermen geplaatst zodat het toch verantwoord is om bij ons op kantoor te komen. Kom je bij ons langs op kantoor? Dan vragen we je om handen te wassen met desinfecterende handgel die wij bij de ingang beschikbaar hebben.  

Daarnaast vragen we je nadrukkelijk om bij klachten zoals keelpijn, neusverkoudheid of koorts tijdig contact op te nemen en thuis te blijven. Indien mogelijk, vragen we je zoveel mogelijk alleen te komen en eventueel partner en kinderen thuis te laten. Wij beseffen ons dat dit bij belangrijke financiële vraagstukken niet altijd mogelijk is.

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande bericht nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met op ons op 055-3030629 of maak een afspraak.