De uitdaging van bieden zonder voorbehoud

In de huidige woningmarkt lijkt het bijna onvermijdelijk: bieden zonder voorbehoud van financiering. De concurrentie is moordend en huizen worden razendsnel verkocht. Hierdoor voelen veel kopers zich gedwongen om hun bod aantrekkelijker te maken door geen financieringsvoorbehoud op te nemen. Maar wat betekent dit eigenlijk en welke risico’s loop je?

De risico's van bieden zonder voorbehoud

Wanneer je een bod uitbrengt zonder voorbehoud van financiering, zeg je in feite dat je de aankoop kunt financieren zonder dat je nog een lening hoeft te regelen. Maar stel je voor dat je dit doet en de financiering blijkt toch niet rond te komen. Dan zit je vast aan een koopcontract zonder dat je het geld hebt. Het gevolg? Je moet een boete van 10% van de koopsom betalen aan de verkoper. Bij een huis van €300.000 is dat maar liefst €30.000!

Veilig bieden zonder voorbehoud: de oplossing van Harms & Bakx

Gelukkig is er een manier om veilig zonder voorbehoud te bieden, zonder risico. Harms & Bakx biedt hiervoor een unieke oplossing. Wij laten jouw financiële situatie grondig controleren voordat je een bod uitbrengt. Op basis van deze grondige analyse bieden we een unieke garantie: mocht de financiering ondanks alles toch niet rondkomen, dan wordt de 10% boete voor jou betaald. Zo loop jij geen enkel risico en kun je met een gerust hart bieden zonder voorbehoud.

Hoe werkt het?

Stap 1: Grondige financiële check

Wij duiken diep in jouw financiële situatie om er zeker van te zijn dat een hypotheek haalbaar is. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Stap 2: De unieke garantie

Als uit onze analyse blijkt dat je een bod kunt uitbrengen zonder voorbehoud, geven wij een garantie af. Deze garantie houdt in dat de 10% boete voor jou betaald wordt als de financiering toch niet rondkomt.

Stap 3: Bied zonder zorgen

Met onze garantie op zak kun jij vol vertrouwen bieden zonder voorbehoud, wetende dat je beschermd bent tegen de financiële risico's.

Waarom kiezen voor Harms & Bakx?

Bij Harms & Bakx gaan we verder dan alleen advies. We bieden zekerheid en gemoedsrust. Onze unieke garantie zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt bieden in deze hectische markt. Dit betekent niet alleen minder stress voor jou, maar ook een sterkere positie als koper. Verkopers zijn namelijk eerder geneigd om jouw bod te accepteren als ze weten dat jij serieus bent en geen risico loopt.

Samenvatting: veilig zonder voorbehoud bieden

Bieden zonder voorbehoud is in de huidige markt vaak een noodzaak, maar brengt grote risico’s met zich mee. Harms & Bakx biedt dé oplossing om zonder risico te bieden. Met onze grondige financiële check en unieke garantie ben je verzekerd van een zorgeloos koopproces. Dus, wil je veilig zonder voorbehoud bieden? Neem contact op met Harms & Bakx en ervaar de zekerheid die wij bieden.

Wil je meer weten over deze unieke garantie? Plan een vrijblijvend (bel- of video)gesprek in.

Schedule appointment

Schedule a free appointment with one of our advisers.

.