Hoe gaat Harms & Bakx om met alle perikelen rond om het Corona-virus?

Harms & Bakx draagt  natuurlijk bij aan de oproep van de overheid. We vermijden zoveel mogelijk fysieke contacten tussen medewerkers en klanten om zo de kans op een besmetting zoveel mogelijk te voorkomen.

Zo heeft Harms & Bakx onder andere de volgende maatregelen genomen:
- We werken zoveel mogelijk vanuit huis;
- Contact  met onze relaties hebben we voornamelijk per mail of telefoon.

Uiteraard zijn we tijdens onze normale openingstijden gewoon telenisch bereikbaar. U kunt dus bij een eventuele schade of andere calamiteit gewoon contact met ons opnemen. We zullen uw belangen net als normaal zo goed mogelijk behartigen.  Aangezien er medewerkers zijn die kinderen hebben en deze door alle maatregelen ook thuis zitten, kan het soms voorkomen dat er wat geluiden op de achtergrond kunnen voorkomen. 

We zijn momenteel ook bezig om te kijken hoe we ons kantoor dusdanig kunnen inrichten dat we toch klanten op kantoor kunnen ontvangen zonder dat er risico is op een eventuele besmetting. 

We rekenen op uw begrip voor deze genomen maatregelen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar via e-mailadres info@harmsbakx.nl of via telefoonnummer 055-3030629